NIEUW! De nieuwe app is uit!

Als een rabbi nadenken over Gods woord

Op zoek, onderzoeken en ontdekken hoe God ons in zijn woord toespreekt.

Wie ben ik

Mijn naam is Durk Muurling. Ik ben voorganger in de Vrije Evangelische Gemeente te Elburg. Ik ben vader van vijf kinderen en opa van vijf kleinkinderen. Ongelofelijk gelukkig getrouwd met Margriet die op haar manier enorm goed werk doet in het koninkrijk. Zij heeft het bedrijf InToMission waarbij zij mensen begeleidt die voor zending of ontwikkelingswerk naar het buitenland gaan, neem vooral eens een kijkje op haar website.

Naast mijn werk als voorganger ben ik op diverse manieren bezig met het delen van mijn geloof. Dat kan je op deze website bekijken. Je kunt mij horen via preek- en spreekbeurten, via een podcast of op mijn YouTube kanaal.

Ik ben een zeer gepassioneerd en enthousiast spreker, ik sta graag naast een preekstoel om meer ruimte te hebben en dichterbij de mensen te komen staan.

Heb jij een vraag, wil je mij boeken, neem dan gerust contact op met mij, dat gaat het snelst via de grijze kolom onderaan deze pagina. Veel kijk- en luisterplezier en ik hoor graag van je.

Durk