NIEUW! De nieuwe app is uit!

Als een rabbi nadenken over Gods woord

Op zoek, onderzoeken en ontdekken hoe God ons in zijn woord toespreekt.

Spreken

Spreken klinkt zo algemeen, maar het is gebleken dat ik een spreker ben. Ik heb geprobeerd te bloggen, maar ja als je stukje telkens gecontroleerd moet worden, nee, laat mij maar praten. En dan het liefst over geloof en alles wat daarmee heeft te maken. Ik doe dat dan ook gedurig in het openbaar. Natuurlijk de preekbeurten in eigen gemeente maar ook in veel andere gemeenten spreek ik en niet slechts van één denominatie. In diverse kerken treed ik op, ik beschouw mij dan ook als voorganger in de gemeente van Jezus Christus. 

Daarnaast spreek ik ook wel op andere gelegenheden, je kunt mij uitdagen qua onderwerp of vraag mij naar een onderwerp. Maar je weet het, graag wel over het geloof, daar ligt mijn interesse en expertise.

Maar je kunt ook luisteren naar mijn podcast of vlogjes, geen theologiserende verhalen maar mijn platform om God groot te maken en bezig te zijn met Hem.

Mijn uitdaging in het leven is anderen te prikkelen, zodat zij ook meer en meer op zoek gaan naar God.Het gaat niet om mijn gelijk maar om het leren ontdekken wat God ons te zeggen heeft, en dat dit niet altijd hetzelfde is bij jou als bij mij, maakt het leven alleen maar boeiender.

Lees dus gerust verder op deze website en ontdek waar je mij kunt horen.

Preekbeurten
                 *in de kerk
                 *bij een uitvaart
                 *bij een huwelijk
Spreekbeurten
Podcast
Vloggen

,,,